КАК КЪНЧО ДИМИТРОВ ЗАХРАНВА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ???

Публикуван Скандално

Схемите за захранване на политическа партия са безброй, и на обикновения български гражданин дори и не му минава през ума, на какво са способни изметта, която се е впила като "пиявица" и смуче кръвта на българските граждани!!! Днес ще Ви споделя една съвсем мъничка корупционна схемичка, в една малка част от Р.България, в София, и в един отрасъл в който приходите в бюджета са равни на НУЛА!!! На 25.05.2014г. две браншови организации, публично се обявиха против назначението на Кънчо Димитров за Директор на РД"АА" София. Днес стана известно, че същия е продал на неизрядни превозвачи 80 бр. Разрешения за международен превоз по 200 лв. броя, като по този начин е лишил от възможността да извършват превоз изрядни превозвачи!!! Отделно от това, същият е разсрочил и отклонил планови проверки на превозвачи, за неопределено време срещу 1 000 лв. за разсрочване от три месеца. В рамките на 15 дни 40 000 лв. без отчетни пари само в София, и в един незабележим сектор!!! Следва продължение и за други схеми в други отрасли......

„Има сигнали от транспортни фирми, че проверки на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация" са насочени политически, а не да бъдат към сивия сектор, защото „фирмите, които са на определени партии на опозицията", в момента се проверяват и целенасочено се пишат актове срещу тях. По наша информация, тези актове ще паднат в съда", каза още Петко Ангелов в коментар на действията на новия директор на Столичната автомобилна администрация Кънчо Димитров. „Имаме сигнали от 4 транспортни фирми, които са с товарни превози, и още една фирма. Той е назначен вчера, и днес са започнали проверки по „фирми на опозицията". Според нас, това е политически натиск преди изборите към фирми, които незнайно как се определя, че са политически", посочи Ангелов.
Не съм съгласен с изказването на Петко Ангелов, че проверките на "Автомобилна администрация" са политически, каза Димитър Ганев, изпълнителен директор на „Автомобилна Администрация". "Няма такова нещо. Никой не е разпореждал и не може да има проверка по политически причини", каза още той.
Ангел Траков, председател на Управителния съвет на Съюза на международните превозвачи, заяви, че автомобилните превози генерират голяма част от Брутния вътрешен продукт. „Всички ние знаем, че бързата и ефективната работа на държавната администрация, спазването на правилата и контрола са ключови за подпомагането на бизнеса. В последно време сме свидетели на липса на заинтересованост и неангажираност от страна на държавата", каза Траков.

За повече информация: е-mail anticorruption(at)online(dot)bg.

Автор Сигнал
Асен Костов
София
Аз съм шофиор на камион от 15 години. Такъв рекет от ДАИ както сега не сам виждал. В ДАИ София са безкруполни хората там. Миналата седмица ме спира един от техните ДАЙ-джии - Георги Николов- висок 2 метра и 150 кила и ми иска документите. Имах всичките той обаче икса и такива които не се искат и ми казва че глобата е 500 лв. Ако съм му дал 200 лева нямало да пише. Дадах му 100 толкова имах. Няма ли кой да го провери тоя че с една кирлива заплата кара Мерцедес ML AMG а жена му кара BMW последен модел. СЪщо така да се провера и Трифон Москов Бисер Джапунов и Кънчо Димитров
 

 

 

 

 

Tags: измама, корупция