БАРЕКОВ, СЛАВЧЕВ, ТОЗИ, ОНЗИ - КУКЛИ НА КОНЦИ

Публикуван Скандално

Ангел Славчев напуснал Бареков! Бареков го пита: -малко ли ти бяха 850 000 лв.? ВМРО се коалират с НФСБ!!! ГЕРБ се коалира с ДПС! Утре ще прочетем, че БСП и ДСБ се коалират!!! Атака се коалира с Касим Дал и т.н и т.н. Очевидно е, че цялата тази измет, самопровъзгласила се за политическа класа, не са нищо друго освен слуги и подлоги на хора с неограничени финансови възможности. Мене не ме притеснява, че са слуги и подлоги! Притесняваме, че не знам кои са хората, които ги управляват задкулисно? Притеснява ме, че не знам какви са капиталите, които хрантутят тези плазмодии? Всеки нормален човек е наясно, че да се създаде една партия, трябва да са налице: 1. Членска маса; 2. Много пари да я намериш; А да съществува една партия трябва да има средства, които могат да дойдат от: 1.Членски внос (с малки изключения, такъв няма ) 2. От дарения ( като ги погледнете, не стигат само за един концерт) 3. От укрити доходи (на всички управлявали и управляващи партии ) 4. От пари придобити по престъпен начин

И сега да върнем лентата от начало: Периода 1989г.- 1992г. е периода на народна еуфория за промяна на политическата система. Вследствие на тази еуфория се родиха СДС и ДПС, не без помоща на ЦРУ, а БКП стана БСП. През тези години, изборите се характезираха с масово гласуване, първите с 80-90% от населението на страната, което по това време беше 8 милиона души. Този период ще се запомни с борба за промяна на Конституцията, започващата безработица, несигурния български лев, празните магазини и прословутата фраза на тогавашния премиер Димитър Попов- "за бога братя не купувайте"!!! През тези години държавата беше абдикирала от проблемите на хората. Бившите милиционери, направили ги полицаи от страх се криеха като мишоци в дупките си. Директорите на предприятия, някои с пари продължиха да управляват, а други бяха заменени с партийни назначения. Създадоха се силовите групировки/ от служители на ДС /, които иззеха функциите на полицията най вече в охранителния и застрахователния бизнес. Банките започнаха да раздават необезпечени кредити, в милиони лева. създадоха се двата синдиката - КНСБ и Подкрепа, а по-късно и Промяна. Тогава се оформиха два политически кръга; Единия около Андрей Луканов, а другия около СДС, към който кръг първоначално бе и ДПС.  Единствения независим по това време беше БББ, но поради грешки в решенията и съмнителните бизнесмени, той залезе така както изгря. Последваха няколко правителства, като това на Д.Попов, Ф.Димитров, Андрей Луканов, Димитър Беров, Жан Виденов, които ще запомним с пълната абдикация на държавата, умишлено унищожаване на работещите предприятия, пълната изолация на България, вследствие мораториума на Луканов, и засилване ролята на организираната престъпност в живота на хората. И докато "независимите обективни" медии се занимаваха в кое заведения са се сбили В.Илиев, Карамански, Маджо и т.н. мазните директори управляващи водените към фалит предприятия, под закрилата на ДС съвместно с групировките започваха натрупването на капитал. Лица и дружества с неясен произход на капитала, близки до КГБ, ЦРУ, ДС, ВКР,  Министри и Политически лидери от СДС, ДПС и БСП тихо и без шум поемаха управлението на печеливши монополни предприятия.С идването на власт на "кармазъ синия" Иван Костов, разцъфтя унищожаването на малкото останало полезно в България. Подариха са срещу "жълти стотинки" огромни предприятия, хотели, комбинати на хора, които бяха придобили капитала по престъпен начин. Няма да споменавам всеизвестните БГА Балкан, Кремиковци, Нефтохим, Химко, Девня, Каолин, Винзаводите. Ще ви посоча само една схема. Емил Кюлев приватизира ??? Туристспортбанк където са парите на ДКМС и Спортиня тотализатор! Купува "Интерхотел Сандански" струващ 26 милиона долара за 1 милион лв. и 2 милиона на Костов. По този начин се приватизира всичко в България.  Това е основната причина Костов да спечели народното недоволство!!!

Следващата надежда за българските граждани, бе Н.В. Симеон Сакскобурготски. Това бе и последният път на масово гласуване на избори. Всички помним, как вместо грамотни и почтени хора, в управлението на България влязоха децата на бившата номенклатура, които довършиха започнатото от предните правителства. Единственото полезно нещо от управлението на Царя беше влизането на България в ЕС. Дали е било правилно или не, историята ще покаже. По време на Царя, се появиха официално и "масонските ложи". Тогава изгря и звездата на Б.Б. Длъжността на Гл. Секретар му даде възможност да проследи всички съмнителни сделки на Иванчо Йорданов и Андрейчо Луканов, и като човек израсъл на улицата, преминал през силовите групировки, с помощта на двама бивши генерали от ДС, сложи ръка на голяма част от капитала придобит по престъпен начин. Действащите канали се насочиха в друга посока. Банки,  хотели и предприятия си смениха собствениците. Ще спра дотук, а Вие си направете извода дали има възможност в България, някоя нова партия, без капитали, да спечели или да участва в избори, а да участва във властта да не говорим. Такива като Бареков и Славчев ще се помнят до утре. Дори хора като Василев и Пеевски, са пореднитеСл. Христов, Кюлев, Маджо, В.и Г. Илиеви, Косьо и много други.   И това ще продължи, докато не стане ясно всичко на българските граждани. Ще ни подхвърлят напудрени подлоги, и ние ще се хващаме на въдицата! Едно е успокояващо: Тези които не вярваме, ставаме все повече!! Но не сме достатъчно!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Tags: измама, корупция