• slide-0
  • slide-1
  • slide-2

Сигнали срещу корупция, монополи, институции

ДАВИД СРЕЩУ ГОЛИАТ- ДНЕС В БЪЛГАРИЯ

                                              УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ, ВРАГЪТ Е ЕДИН И ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ, А НЕ ДА СЕ ДЕЛИМ!!!! ДОШЛО Е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО!!! ДА БЪДЕМ ИЛИ ДА НЕ БЪДЕМ?????
     signali.net започва публикация на една покъртителна история, от която всеки един разумен истински български родолюбец ще се убеди за пореден път, че ОКТОПОДА.БГ е най- страшното и отвратително чудовище, което унищожава всичко и всеки в нашата Мила България, който се опита да развали или да наруши финансовите постъпления на ТАЙНОТО ОБЩЕСТВО, НАЗНАЧАВАЩО НАРОДНИ ИЗБРАНИЦИ, ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕМИЕР, ВСС, СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, КМЕТОВЕ, ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ, ЧЕНГЕТА И т.н. Изброените по-горе невзрачни субектчета са палачите на нашия страдалец и ще ги наречем ГОЛИАТ, а нашия страдалец- но родолюбец до края на живота си и борец за справедливост ще наречем ДАВИД. Различията между двата сценария са няколко, но ние ще посочим основните:

                       1.В гръцката митология ДАВИД и ГОЛИАТ са два субекта, които се срещат и се гледат очи в очи.

                       2.В гръцката митология ДАВИД и ГОЛИАТ се познават, и се  бият само двамата.

                       3.В гръцката митология ДАВИД побеждава ГОЛИАТ, като привържениците на ГОЛИАТ ПРИЕМАТ ЗАГУБАТА ДОСТОЙНО.

В съвременния ни сценарий, фактическото положение е следното:

                        1.ДАВИД Е БГ РОДОЛЮБЕЦ, С МЪНИЧЪК СЕМЕЕН БИЗНЕС ОТ 1989г. до днес 25.05.2015г.   а ГОЛИАТ- ПРИКРИТА СБИРЩИНА ОТ МИШОЦИ, ГНИДИ, ПЛАЗМОДИИ СЪС ЗАЕШКИ СЪРЧИЦА, НАЗНАЧЕНИ И УЗУРПИРАЛИ ИЗБРОЕНИТЕ ПО-ГОРЕ ВЛАСТИ ОТ ЧУДОВИЩЕТО КОЕТО НАРЕКОХМЕ ОКТОПОД.БГ.

                        2.ДАВИД НЕ ПОЗНАВА И НЕ ВИЖДА ГОЛИАТ, А НА ВСИЧКО ОТГОРЕ В БИТКАТА НА СТРАНАТА НА ГОЛИАТ СЕ НАМЕСВА "ЮДА"!!!!! КОЙ Е "ЮДА"??????

                        3. "ЮДА" В ГРЪБ РАНЯВА СЕРИОЗНО ДАВИД, НО КРАЯТ НА БИТКАТА Е МНОГО ДАЛЕЧ. КОЙ ЩЕ ПОБЕДИ???? "ПОЖИВЬОМ, УВИДИМ"!!!!!!

Съвременния ДАВИД, за разлика от един лъжец от Банкя и много други невзрачни комплексари, е израсъл на улицата. Баща му, бивш политически затворник от Белене, почива когато ДАВИД е на осем години. Заедно с покойния му брат, са отгледани от самотна майка, с една работническа заплата, която на всичко отгоре е трябвало да се грижи и за възрастната майка на починалия и съпруг / свекърва/.  Въпреки несгодите, ДАВИД е уважаван от неговите съученици, които не започват игра без него, и всеки иска да е в един отбор с него. С всяка измината година ДАВИД се откроява от връстниците си. Не чете уроци, но знае! В същото време чете странична литература и спортува. Уличните игри борби, сбивания, щуротии са част от ежедневието му. Чувството му за справедливост, почтеността, коректността и борбения му дух го превръщат в лидер на останалите си приятели. В същото време, той е и душата на компанията. Смехът и добронамерения хумор са неразделна част от всяко събитие. Още 15 годишен, в първи курс на техникума ДАВИД е избран за Четен Командир на своя курс, по време на есенната бригада. На петия ден, след като един от учителите е изменил реда и регламента за тръгване на работа, възмутен от несправедливостта ДАВИД командва кръгом и целия курс тръгва да напуска бригадата, за да се оплаче на Директора на техникума. По пътя учениците са застигнати и върнати обратно, като същия ден не работят, а ДАВИД е остриган гола глава за наказание и обвинен в "агитация за бягство в чужбина". Чувството да поема вината единствено върху себе си, да не клевети, да прикрива и да защитава съучениците го откроява над тях и той е избран за член на Ученическия комитет.

следва продължение